home beelden

e-mail
Borstbeeld

Bekijk meer mogelijkheden

img_4baea801

Borstbeelden.

Een borstbeeld legt de geschiedenis vast. Uw kind, de oprichter van het bedrijf of uw geliefde. Een portret in brons is een sieraad in huis of bedrijf .

De borstbeelden worden door lia gemaakt naar model of vanaf foto’s. Bij belangstelling volgt een atelierbezoek in Erichem, vlak bij Buren (Gld). In overleg bepalen we de houding van het gezicht. Er worden video-opnamen en foto’s gemaakt van uw hoofd, kind of ander familielid . Deze opnamen dienen om door te kunnen werken als niet wordt geposeerd. Om het karakter en emotie in het beeld te kunnen vastleggen is uw aanwezigheid in ongeveer drie tot vijf atelier bezoeken nodig. We beslissen samen wanneer het zover is om het borstbeeld af te gieten.

Laatste werk “Dhr Hornstra”

Borstbeeld brons beeld

“Marcel Boekhoorn”

borstbeelden

“Dr Schoemacher sr”

Borstbeeld
img_55636da2e

Vergroot de foto door erop te klikken

Adriaan

Bob

lucas

Thea

Marcel Boekhoorn

Baars

tom marjon

Angelique

schoemacher

Dingeman

Image1

JAn Gijs

Constatijn

Leeuw

Mila

Lieveke

Steenman

Ciska

De bron

Stijkel

Drie vrouwen

Huisman

Kouwenhoven

De Nier

Robin

Schreiner

marie

lex

hornstra

  beelden op voorraad    Borstbeelden

Lia Krol | Erichemseweg 62 | 4117 GL Erichem | Telefoon; 0344572577 | lia.krol@bronzenbeeld.nl

Bronzen beelden, Sculpturen, Grafmonument, Bronzen dieren, Bronzen vogels, Tuinbeelden, Awards, Bedrijfsjubilea, Bedrijfsjubileum, Kijk en vergelijk, Lia Krol, Contact, In opdracht, 25 jaar jubileum, Drie generaties, Huwelijksgeschenk, Zwangerschap, Borstbeeld, Drie broers, Portret in Tuin, Standbeelden, Zusjes, Glas en brons, Beeldentuin, Bronstijd, Brons