home beelden

e-mail
Bromzem dieren

                 “ IJsvogel”

IJsvogel
Beelden ijsvogeltje

Bronzen IJsvogel

Jaap Paasman, beeldend kunstenaar, maakt elk jaar een bronzen voorjaarsvogel. Dit jaar is dat het kleurrijkste vogeltje in Nederland; de IJsvogel. Met elk bestelde bronzen ijsvogeltje doneert U 100 euro van het aanschafbedrag aan de Vogelbescherming.

Elk afzonderlijk beeld wordt voor U in uiterst fijne detaillering en in handwerk gemaakt. Door patinering met zuren, natuurlijke pigmenten en boenwas, krijgt het IJsvogeltje zijn prachtige kleur. Het beeldje staat op een hardstenen sokkeltje
Doordat Jaap ongeveer 25 jaar in het natuurbeheer heeft gewerkt kent hij de anatomie en de natuurlijke leefomgeving van de dieren tot in de details. Zijn bronzen beelden zijn dan ook met recht natuurgetrouw te noemen. Het ijvogeltje is op ware grootte gemaakt.

De bronzen ijsvogel is te bestellen voor 600 euro ex 6% btw, waarvan dus 100 euro door ons wordt bijgeschreven op de rekening van de vogelbescherming. Bestellen kan eenvoudig per email aan lia krol. Wij kunnen U dan meteen informeren over de beschikbaarheid en levertijd van de ijsvogel.

Op telefonische afspraak is de ijsvogel te bezichtigen bij ons op het kunstenaarsatelier.

Actie vogelbescheming

Meer foto’s van de bronzen ijsvogel

Bronzen IJsvogel
Bronzen IJsvogel

Lia Krol | Erichemseweg 62 | 4117 GL Erichem | Telefoon; 0344572577 | lia.krol@bronzenbeeld.nl

Borstbeelden, Sculpturen, Grafmonument, Bronzen dieren, Bronzen beelden, Tuinbeelden, Awards, Bedrijfsjubilea, Bedrijfsjubileum, Kijk en vergelijk, Lia Krol, Contact, In opdracht, 25 jaar jubileum, Drie generaties, Huwelijksgeschenk, Zwangerschap, Borstbeeld, Drie broers, Portret in Tuin, Standbeelden, Zusjes, Glas en brons, Beeldentuin, Bronstijd, Brons