Lia Krol Bronzen beelden

De beelden van Lia Krol zijn in opdracht gemaakt. Soms is meteen al duidelijk hoe een beeld moet worden, maar vaak is het nodig om samen te overleggen. Heeft U een idee dat U wil uitwerken. Bel dan gerust. Lia kan U snel vertellen wat de mogelijkheden zijn en direct een prijsindicatie geven. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Atelier van Lia krol. Dit zonder verplichtingen. Er zijn altijd wel beelden waarmee ze bezig is. U kan dan zien hoe Lia Krol werkt. Samen overleggen we dan hoe we het gewenste resultaat gaan realiseren. U krijgt altijd een vaste prijsopgave voordat wordt begonnen.

We kunnen op elke dag van de week een afspraak maken en ook in het weekend. Overdag is Lia meestal aan het beeldhouwen. Dat is een intensief werk en het kan zijn dat ze dan minder bereikbaar is. Via de e-mail of whatsapp is Lia krol altijd bereikbaar en krijgt U spoedig antwoord.

 

Het Atelier van Lia Krol ligt in het landelijke Erichem. Dat is vlak bij Tiel en het historische Gelderse stadje Buren. Lia Krol werkt in een tot atelier verbouwde hooiberg. Dit geeft genoeg ruimte om met grote beelden te werken. Woont U heel ver dan is het ook mogelijk de zware beelden te leveren, plaatsen of te laten brengen. Dit geldt ook voor Belgie en Duitsland. Soms is het ter voorbereiding nodig om op locatie te komen kijken. De vormgeving van het beeld en de omgeving staan met elkaar in verband. Bij grotere opdrachten is het logisch dat wij dat doen, en adviseren U graag over het hele traject. Het laten maken van een groot beeld is een heel proces. Een proces van maanden. Bij het inplannen van onthullingen dient daarmee rekening te worden gehouden. Het is daarom goed om zo snel mogelijk al een eerste contact op te nemen.

Enthousiaste lia krol
Hooiberg Atelier van Lia Krol

Bezoekadres